Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 octombrie 2012

• Lee Joon, instinctul de jocuri de noroc ascuns apare "mai mult o dată !"






- Lee Joon din MBLAQ divulga instinctul de jocuri de noroc.La "Manager Idol" , care a fost difuzat pe 19 prezinta scene de la MBLAQ Seungho, Thunder petrecerea surpriza pregătită de GO, Joon Lee, Mir și cele Trei Frumuseti (Parcul Kyunglim, kim Saerom, Jeonyul).
- Privind înregistrarea care a avut loc înainte de difuzare,  Kyunglim, Jeonyul, Lee Joon sunt într-o echipă, Kim Saerom si Mir sunt in cealalta echipa de pe străzi de la Hongdae să ridice cadouri aniversare pentru Seungho și Thunder.

- În timp ce mergeau pe jos în Hongdae, Lee Joon a sugerat să pregătească un desen ca un cadou de la vederea mașinii.Ei au avut mai multe tentative de pe prima tinta, care este un gadget de alarmă.Cu toate acestea, după eșecul repetat Park Kyunglim a spus să se oprească, dar Lee Joon a răspuns "o dată mai mult și veți fi capabil să-l" admiterea instinctul său de jocuri de noroc cu încăpățânare.
- Kyunglim Park a spus "în trecut bătrânii care păstrează până la acest lucru va merge acasă cu documentele lor și tot ce suflate" , creând râs la partea din spate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu